NLEN
Schilder workshop
  • bedrijfsuitje creatief schilderen zandvoort
  • workhop schilderen strand zandvoort
  • bedrijfsuitje workshops schilderen
  • zandvoort schilderen workshop

Schilder workshop

Vanaf 30 personen voor € 37,50 per persoon. Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden.

Workshop schilderen Zandvoort

Er is geen betere manier om de banden tussen uw medewerkers te versterken dan door samen te creëren. Wat is er dan mooier dan dat te doen op een prachtig strand als dat van Zandvoort? Een bedrijfsuitje waarbij kunstig schilderen centraal staat, zorgt voor een unieke ervaring waar uw medewerkers met plezier aan zullen terugdenken. Het is een kans om te ontspannen in de buitenlucht en tegelijkertijd iets te creëren dat een waardevolle herinnering zal zijn.

Bedrijfsuitje Schilderen Strand

Een kunstig schilderuitje op het strand van Zandvoort is niet alleen leuk, maar ook educatief. Uw medewerkers zullen leren hoe ze hun creativiteit kunnen gebruiken om prachtige kunstwerken te creëren. Dit kan hen helpen om hun problemen op een andere manier te benaderen en nieuwe ideeën te ontwikkelen. Bovendien kan het ook een geweldige manier zijn om de teamgeest te versterken en de stress van de dagelijkse routine te verminderen. Reserveer nu een bedrijfsuitje op het strand van Zandvoort en geef uw medewerkers de kans om te ontspannen en te creëren.

Workshops Schilderen

De Workshop Schilderen Zandvoort heeft verschillende buiten- en/of binnenlocaties beschikbaar. Onze instructeurs zijn erbij om met de juiste technieken te helpen. Ze begeleiden de groep tijdens de opzet en vormgeving van je eigen werk. Uiteraard worden de schildermaterialen door ons, volledig voor jullie verzorgd. Het gemaakte werk gaat na afloop met je mee naar huis. De duur van de workshop Schilderen is ongeveer 2 uur. De workshops Schilderen zijn als bedrijfsuitje beschikbaar o.a. in Scheveningen, Zandvoort, Hoek van Holland, Kijkduin en Katwijk. 
Onze bedrijfsuitjes

407