NLEN
Graffiti workshop
  • graffiti workshop zandvoort
  • Graffiti workshop bedrijsuitje
  • Graffiti workshop streetart
  • Graffiti workshop Zandvoort

Graffiti workshop

Vanaf 30 personen voor € 50,00 per persoon. Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden.

Stel je voor, een prachtige zomerse dag aan het strand van Zandvoort. De zon schijnt, de golven kabbelen, en jij en je team staan samen met een professionele graffiti-kunstenaar voor een groot houten paneel of canvas. Klaar om met de kwast en spuitbussen ter hand, in alle vrijheid de creativiteit de vrije loop te laten.

Graffiti workshop ☀ Zandvoort

Tijdens onze graffiti workshop aan het strand van Zandvoort, zullen jullie de basistechnieken van deze unieke kunstvorm leren en zullen jullie zelf aan de slag gaan om een prachtig kunstwerk te creëren. Het is een geweldige manier om jullie teamgeest te versterken en de creativiteit van jullie medewerkers aan te spreken. Bovendien is het een unieke en leuke ervaring die jullie niet snel zullen vergeten.

Creatief bedrijfsuitje Zandvoort

Tijdens deze korte creatieve workshop (bedrijfsuitje) van ongeveer 1,5 uur, worden eerst duo’s gevormd. De paren krijgen eerst 20 minuten de tijd om op papier een ontwerp te maken, en daarna kort met spuitbussen te oefenen. Na het oefenen krijgen de deelnemers de kans om samen, of individueel, op een tafelblad (houten paneel) of op een groot schilderdoek te painten. Hiervoor zijn o.a. spuitbussen, stencils en speciale verfstiften aanwezig. Alle materialen zijn op waterbasis en daardoor ideaal voor binnengebruik. Als het buiten gemoedelijk is, dan staan we op het strand natuurlijk!
Onze bedrijfsuitjes

207